Väliaikainen asunto

Tarvitsetko väliaikaista asuntoa esimerkiksi putkiremontin ajaksi? Immodanin väliaikaiset asunnot ovat kalustettuja ja täysin varusteltuja väliaikaiskoteja lyhyeen tai pidempään majoitukseen.
aviopari nauttii mukavuudesta

Kalustettu ja kodikas

Jokainen asuntomme on huolellisesti kalustettu ja varusteltu arjen tarpeisiin – keittiövälineistä ja laitteista vuodevaatteisiin ja Wi-Fi-yhteyteen. Tämä tarkoittaa, että voit jatkaa normaalia elämääsi ilman huolta puuttuvista mukavuuksista.

Nopeallakin aikataululla

Ymmärrämme, että elämässä voi tulla eteen tilanteita, jotka vaativat nopeita ratkaisuja. Olipa kyseessä remontti, työkomennus tai jokin muu äkillinen asunnon tarve, pyrimme järjestämään asunnon mahdollisimman nopeasti.

Sinun tarpeisiisi räätälöity

Kaikki asuntomme ovat kalustettuja ja täysin varusteltuja, ja ne tarjoavat mukavuutta ja helppoutta heti saapuessasi. Lisäksi keskitymme yksityiskohtaisesti juuri sinun tarpeisiisi, jotta voimme varmistaa, että väliaikainen kotisi vastaa elämäntilanteeseesi ja toiveisiisi.

Väliaikainen asunto Immodanilta

Etsitkö väliaikaista asuntoa, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi? Immodan erottuu tarjoamalla yksilöllisesti räätälöityjä asuntoratkaisuja, jotka on suunniteltu juuri sinua varten. Me ymmärrämme, että elämäntilanteet vaihtelevat, ja siksi tarjoamme laajan valikoiman majoitusvaihtoehtoja sekä monipuolisia lisäpalveluita, kuten toimistotilan järjestämisen ja viikoittaisen siivouksen. Näin varmistamme, että oleskelusi on mahdollisimman mukava ja vaivaton.

Me kuuntelemme tarkasti toiveitasi ja räätälöimme majoitusvaihtoehdon vastaamaan täydellisesti tarpeisiisi, - kustannustehokkaasti. Immodanin avulla voit säästää jopa 70% väliaikaisen majoituksen kuluissa.

Miten kaikki toimii?

Nopeasti, turvallisesti ja luotettavasti.
01.
Valitse palvelupaketti
Palvelupakettimme Basic, Comfort, ja Business tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja räätälöiden yrityksesi tarpeisiin.
02.
Valitse lisäpalvelut
Lisäpalveluihimme kuuluvat esimerkiksi autonvuokraus tai kotikeittiöpaketti. Valitse lukuisista lisäpalveluistamme ja räätälöi juuri yrityksellesi sopiva palvelupaketti.
03.
Ota yhteys - me autamme
Autamme valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivimmat asunnot, palvelupaketit ja lisäpalvelut vaivattomaan ja mukavaan majoitukseen.

Yrityksemme lukuina

30+
kaupunkia Helsingistä Inariin
Toimimme ympäri Suomen ja tavoitteenamme on laajentaa toimintaamme jatkuvasti. Kattava verkostomme tarjoaa yrityksellesi monipuolisia ja räätälöityjä projektimajoitusvaihtoehtoja.
99%
tyytyväisyysaste
Liity tyytyväisten yritysasiakkaidemme joukkoon! Meillä on huippukorkea 99 % asiakastyytyväisyysaste. Haluamme aina tarjota parasta asiakaspalvelua ja onnistuneita majoituskokemuksia. Tarjoamme mutkatonta, mukavaa ja vaivatonta projektimajoitusta, ja siksi yritykset suosivatkin meitä etsiessään vaihtoehtoja projektimajoitukseen.

Oletko valmis varaamaan majoituksen, tai onko sinulla muuta kysyttävää?

Tavoitteenamme on tarjota juuri sinun tarpeisiisi sopivaa projektimajoitusta. Jos haluat kuulla tarjouksen, tehdä varauksen, tai jos sinulla on muuta kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä.
Nopea tarjous
24h sisällä
Vihreä etiketti