Asunnon omistajille

Etsitkö luotettavaa vuokralaista asunnollesi, jonka vuokranmaksu ei takkuile?

Nopeaa ja turvallista

Teemme hinta-arvion ja marjoitustarjouksen nopeasti, 24h sisällä yhteydenotostasi. Tarjous ei ole sitova, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Vuokranmaksu aina ajoissa

Huolehdimme, että sinun ei tarvitse enää koskaan murehtia vuokran saamisesta. Maksamme vuokran aina ajoissa.

Kannamme vastuun asunnosta

Voit vuokrata asuntosi huoletta meille, sillä lupaamme kantaa vastuun ja huolehdimme asunnostasi kuin omastamme.

Etsitkö luotettavaa vuokralaista asunnollesi?

Etsitkö asuntoosi luotetettavaa vuokralaista, jonka vuokranmaksu ei takkuile? Immodan vuokraa asuntoja pitkäaikaisiin majoitustarkoituksiin yritysasiakkaillemme ympäri Suomen. Asunnoista pidetään hyvää huolta ja vuokra maksetaan aina ajallaan. Kerro meille kohteesi ominaisuudet ja tarjoa.

Vuokraamme asuntoja toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella, jossa on yhden (1) kuukauden irtisanomisaika. Jos meillä on valmiiksi vuokralainen valmiina, voimme sopia pidemmän määräaikaisen sopimuksen vuokranantajan kanssa. Immodanin asiakkaat ovat suomalaisia ja kansainvälisiä yritysasiakkaita, jotka etsivät laadukkaita ja hyvin ylläpidettyjämajoituskokemuksia. Tarjoamme asukkaille heidän toivomansa kalustukset, mukavuuspaketit sekä monia muita elämyksiä majoituksen oheen.

Miten kaikki toimii?

Nopeaa, turvallista ja luotettavaa.
01.
Ota yhteys
Kerro asuntoasi perustiedot ja yhteystietosi. Mainitse myös erityistoiveet tai vaatimukset.
02.
Analyysi
Suoritamme perusteellisen analyysin asunnosta annettujen tietojen perusteella. Tiimimme arvioi asunnon sijainnin, varusteet, potentiaalisen vuokra-arvon ja markkinakysynnän.
03.
Tarjous
Luomme yksityiskohtaisen tarjouksen, joka määrittelee yhteistyön ehdot. Tarjous sisältää ehdotetut vuokrahinnat, hallinnointipalvelut, markkinointistrategiat ja mahdolliset kiinteistökohtaiset erityisehdot. Tarjous ei ole sitova.

Yrityksemme lukuina

30+
kaupunkia Helsingistä Inariin
Toimimme ympäri Suomen ja tavoitteenamme on laajentaa toimintaamme jatkuvasti. Kattava verkostomme tarjoaa yrityksellesi monipuolisia ja räätälöityjä projektimajoitusvaihtoehtoja.
99%
tyytyväisyysaste
Liity tyytyväisten yritysasiakkaidemme joukkoon! Meillä on huippukorkea 99 % asiakastyytyväisyysaste. Haluamme aina tarjota parasta asiakaspalvelua ja onnistuneita majoituskokemuksia. Tarjoamme mutkatonta, mukavaa ja vaivatonta projektimajoitusta, ja siksi yritykset suosivatkin meitä etsiessään vaihtoehtoja projektimajoitukseen.

Oletko valmis varaamaan majoituksen, tai onko sinulla muuta kysyttävää?

Tavoitteenamme on tarjota juuri sinun tarpeisiisi sopivaa projektimajoitusta. Jos haluat kuulla tarjouksen, tehdä varauksen, tai jos sinulla on muuta kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä.
Nopea tarjous
24h sisällä
Vihreä etiketti