Meistä

Tarjoamme hotellitasoisesti varusteltuja, kalustettuja vuokra-asuntoja räätälöiden yritysten projektimajoitustarpeisiin ympäri Suomen.
Huoneistomme

Tarinamme

Immodanin tarina sai alkunsa kesällä 2023, kahden yrittäjän, Kristianin ja Artemin, intohimosta korkealaatuiseen majoitukseen. Immodan haluaa muuttaa projektimajoituksen maailmaa tarjoamalla yrityksille räätälöityjä projektimajoitusratkaisuja kustannustehokkaasti. Vuosien kokemus majoituspalvealalta ja erityisesti pro-tason majoituksesta kuluttajille antoi ainutlaatuisen näkemyksen markkinoiden tarpeisiin.

Immodan käynnistyi havainnosta, että hotellit eivät useinkaan täytä kaikkia pidempiaikaisen majoituksen tarpeita ja edellytyksiä. Tämän oivalluksen myötä syntyi idea tarjota yrityksille jotain enemmän: majoitusratkaisuja, jotka eivät ainoastaan vastaa, vaan jopa ylittävät hotellimajoituksen laadun.

Immodanin missio on tarjota "yksilöllistä laatua projektimajoitukseen". Tämä tarkoittaa huolellisesti valittuja huonekaluja, laadukkaita lakanoita, mukavampia sänkyjä ja kattavia lisäpalveluita, jotka tekevät jokaisesta oleskelusta unohtumattoman: Immodan-koti on todellinen koti poissa kotoa. Yrityksen tavoitteena on tuoda hotellitason majoitusta yritysasiakkaiden pidempiaikaisiin majoitustarpeisiin, ja kuitenkin kustannustehokkaasti.

Immodan erottuu kilpailijoistaan sitoutumisellaan joustaviin palveluihin, laatuun ja asiakaskokemukseen. Jokainen projekti räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, jotta majoitus vastaa mahdollisimman tarkkaan yrityksen vaatimuksia ja asunnossa asuvan henkilöstön toiveita. Olipa kyseessä lyhytaikainen projekti tai pitkäkestoinen työkomennus, Immodan takaa, että jokainen asukas voi nauttia vaivattomasta, mukavasta ja ennen kaikkea laadukkaasta majoituskokemuksesta.

Yrityksemme lukuina

30+
kaupunkia Helsingistä Inariin
Toimimme ympäri Suomea ja tavoitteenamme on laajentaa toimintaamme jatkuvasti. Kattava verkostomme tarjoaa yrityksellesi monipuolisia ja tarpeisiisi räätälöityjä projektimajoitusvaihtoehtoja.
99%
tyytyväisyysaste
Liity tyytyväisten yritysasiakkaidemme joukkoon! Meillä on huippukorkea, 99 % asiakastyytyväisyysaste. Haluamme aina tarjota parasta asiakaspalvelua ja onnistuneita majoituskokemuksia. Tarjoamme mutkatonta, muavaa ja vaivatonta projektimajoitusta, ja siksi yritykset suosivatkin meitä etsiessään vaihtoehtoja projektimajoitukseen.

Vuokraa yritysasuntoja Suomessa nyt

Oletko valmis varaamaan majoituksen, tai onko sinulla muuta kysyttävää?

Tavoitteenamme on tarjota juuri sinun tarpeisiisi sopivaa projektimajoitusta. Jos haluat kuulla tarjouksen, tehdä varauksen, tai jos sinulla on muuta kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä.
Nopea tarjous
24h sisällä
Vihreä etiketti