Hinnoittelu

Ota yhteyttä, niin saat räätälöidyn tarjouksen, lyhyt- tai pitkäaikaiseen majoitukseen.
Alennukset jopa
70%
pitkäkestoisista majoituksista

Basic-paketti

300€
Starting from /
per day
Basic-pakettimme on ihanteellinen yksin majoittuville. Tarjoamme studiokokoisen asunnon loistavalla sijainnilla ja erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Tämä viihtyisä asunto on täysin varusteltu pitkäänkin oleskeluun. Sisältää täysin varustellun keittiön ja asumismukavuutta lisäävät varusteet, kuten TV ja internet.
kyllä
Keittiö
kyllä
Internet
kyllä
TV
Suosittu

Comfort-paketti

500€
Starting from /
per day
Comfort-pakettimme sisältää avaran, kahden huoneen asunnon, johon sopii majoittumaan tarvittaessa jopa kaksi henkilöä. Asuntoon kuuluu erillinen olohuone, jossa on keittiöalue sekä tilava makuuhuone. Tämä paketti on ihanteellinen yhdistelmä luksusta ja käytännöllisyyttä. Tämä on suunnattu korkeatasoista asumista arvostaville.
kyllä
Keittiö
kyllä
Internet
kyllä
TV
kyllä
Viikottainen siivous ja lakanoiden vaihto

Business-paketti

700€
Starting from /
per day
Business-pakettimme on suunniteltu erityisesti liikematkailijoille. Paketti sisältää tilavan kaksion, johon kuuluu suuri olohuone sekä erillinen, hyvin varusteltu työtila. Työtilassa on tehokas internet-yhteys, ergonominen työtuoli, työpöytä ja optimaalinen valaistus, jotka on suunniteltu vastaamaan ammattilaisen vaatimuksiin mukavasta ja tehokkaasta työympäristöstä.
kyllä
Keittiö
kyllä
Internet
kyllä
TV
kyllä
Viikottainen siivous ja lakanoiden vaihto
kyllä
Pöytä ja toimistotuoli

Tutustu lisäpaketteihin

Viihtyisiä huoneistoja keskeisellä sijainnilla. Kaikki asunnot ovat täysin kalustettuja ja tarjoamme monia lisäpalveluita projektimajoituksen räätälöintiin.

Viihdepaketti

Rentoudu pitkän työpäivän jälkeen ja nauti viihdepaketistamme. Siihen kuuluu 65-tuumainen älytelevisio ja valintasi mukaan joko Xbox Series X tai PS5 suosituilla peleillä.

Paranneltu Business-paketti

Varmista tehokkuutesi pitkänkin työpäivän ajaksi. Työtehon parantamiseen suunniteltu paketti sisältää lisänäytön, ergonomisen työtuolin ja nopeamman internetin.

Unelmien unipaketti

Lepää työpäivän rasituksista unipakettimme avulla. Paketti sisältää hypoallergeeniset ja ergonomiset tyynyt sekä laajan valikoiman vuodevaatteita erilaisiin tarpeisiin.

Kotikokkauspaketti

Ruuanlaiton ystäville tämä paketti tarjoaa paremman kokkauskokemuksen poissa kotoa: paketti sisältää laajemmin keittiö- ja ruokatarvikkeita, kuten öljyjä, mausteita ja premium-laatuisia astioita.

Lentokenttäkuljetus (yksisuuntainen)

Varmista huoleton alku ja loppu majoituksellesi lentokenttäkuljetuksemme avulla.

Autonvuokraus

Tutustu asuinympäristöön omaan tahtiisi autonvuokrauspalvelumme avulla. Setarjoaa mukavuutta ja liikkumisen vapautta koko oleskelusi ajaksi.

Viikoittainen siivous

Viikoittainen siivouspalvelumme varmistaa asunnon puhtauden ja mukavuuden.

Rajaton 4G SIM-kortti

Pidä yllä yhteyksiäsi, missä liikutkin rajattoman 4G SIM-korttimme avulla. Se takaa nopean ja varman internet-yhteyden kaikkialla. 

Henkilökohtainen kuljettaja

Nauti tyylistä ja mukavuudesta henkilökohtaisen kuljettajan avulla. Kuljettajamme on käytettävissä kaikkiin liikkumistarpeisiisi projektimajoituksen aikana. 

Rentoutumispaketti

Tuomme perinteisen hieronnan hyödyt ja mukavuudet luoksesi ja vältät ylimääräisen matkustamisen hierontapalveluun.

Ruokien esivalmistelupalvelu

Saapuessasi majoitukseen keittiösi on jo täynnä suosikkiruokiasi ja herkkujasi. Ilmoita toiveesi, niin varustamme keittiön valmiiksi sinua varten.

Pesula- ja kuivapesupalvelut tilauksesta

Pesula- ja kuivapesupalvelumme on suunniteltu palvelemaan kiireistä työmatkalaista – noudamme ja toimitamme puhtaat vaatteesi suoraan ovellesi. Voit unohtaa pyykkihuolesi ja käyttää vapautuneen ajan muuhun mielekkäämpään tekemiseen.

Ammattimaiset kokoustilat: tehosta työskentelyäsi

Paranna kokoustesi laatua ammattitasoisilla tiloillamme. Meiltä löydät toimivan ympäristön liikeneuvotteluille tai yhteistyöprojekteille. Saat joustavuutta ja tehokkuutta liiketapaamisiisi.

Paikallisia herkkuja toimitettuna

Rikasta majoitustasi paikallisilla herkuilla! Toimimme yhteistyössä paikallisten pienyrittäjien kanssa ja toimitamme sinulle paketin, joka sisältää paikallisia herkkuja ja käsityönä valmistettuja tuotteita.

Coworking-passi:

Nosta työskentelysi uudelle tasolle coworking-passillamme. Pääset käsiksi parhaisiin tiloihin, jotka tarjoavat joustavuutta, innovaatiota ja mahdollisuuksia verkostoitua. Valikoimme sinulle kaupungin parhaat coworking-paikat.

Helppo matkatavaroiden säilytys:

Matkusta vaivattomasti matkatavaroiden säilytyspalvelumme avulla. Jos saavut aikaisin tai lähdet myöhään, me pidämme huolen laukuistasi. Nauti päivästäsi, me turvaamme matkatavarasi.

Paras valintasi projektimajoitukseen

Valitse meidät, kun haluat projektimajoituksen, joka huomioi aidosti yrityksesi tarpeet. Me varmistamme henkilöstösi viihtymisen ja tuottavuuden järkevällä budjetilla.Toisin kuin kilpailijamme, tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin erikseen räätälöityjä palvelupaketteja niin, että jokainen asiakkaamme voi löytää parhaan mahdollisen projektimajoitusvaihtoehdon. Tarjoamme monia lisäpalveluja, kuten toimistotilan järjestämisen ja viikoittaisen siivouksen. Jokainen palvelupakettimme on kustannustehokkaasti suunniteltu: voimme tarjota jopa 70% alennuksen pitkäaikaisesta majoituksesta.
Mies valitsee palvelupaketin

Räätälöity yrityksille

ImmodanairbnbHotel
Pitkäaikainen majoitus
Pitkäaikaista, viihtyisää ja käytännöllistä asumista viimeistä yksityiskohtaa myöten.
ImmodanairbnbHotel
kyllä
kyllä
ei
Siivouspalvelut majoituksen aikana
Siisti ja mukava asunto koko majoituksen ajan mahdollistaa rentoutumisen ja palautumisen työpäivän jälkeen.
ImmodanairbnbHotel
kyllä
ei
kyllä
Puhtaustakuu
Puhtaat ja moitteettomassa kunnossa olevat asunnot ovat ykkösprioriteettimme koko vuokrausajan.
ImmodanairbnbHotel
kyllä
ei
kyllä
Fiksu hinnoittelu
Hinnoittelemme fiksusti yrityksesi hyötyä ajatellen niin, että laadusta ja palvelusta ei tarvitse tinkiä.
ImmodanairbnbHotel
kyllä
ei
ei
Työtila
Tarjoamme asuntojen yhteydessä räätälöityjä työtiloja, jotka tukevat keskittymistä ja luovuutta.
ImmodanairbnbHotel
kyllä
ei
ei
Lisäpalvelut
Monipuoliset lisäpalvelumme tarjoavat vuokra-asumiseen lisämukavuutta. Meidän tavoitteemme on ylittää yrityksesi odotukset.
ImmodanairbnbHotel
kyllä
ei
ei
Palvelemme kolmella kielellä
Tiimimme palvelee tarvittaessa monikielisesti: suomeksi, viroksi ja englanniksi.
ImmodanairbnbHotel
kyllä
tuntematon
tuntematon
Ilmainen pysäköinti
Nauti mukavuudesta, jonka ilmainen pysäköinti tarjoaa oleskelusi aikana. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vaivaton majoitus kokemus.
ImmodanairbnbHotel
kyllä
tuntematon
tuntematon
Helppo sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen itsepalveluna mahdollistaa sujuvan ja itsenäisen saapumisen majoitukseen.
ImmodanairbnbHotel
kyllä
tuntematon
tuntematon

Miten kaikki toimii?

Nopeasti, turvallisesti ja luotettavasti.
Mies valitsee palveluita
01.
Valitse palvelupaketti
Palvelupakettimme Basic, Comfort, ja Business tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja räätälöiden yrityksesi tarpeisiin
Asunnot kaikilla eduilla
02.
Valitse lisäpalvelut
Lisäpalveluihimme kuuluvat esimerkiksi autonvuokraus tai kotikeittiöpaketti. Valitse lukuisista lisäpalveluistamme ja räätälöi juuri yrityksellesi sopiva palvelupaketti.
Man chooses a package of services
03.
Ota yhteys - me autamme
Autamme valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivimmat asunnot, palvelupaketit ja lisäpalvelut vaivattomaan ja mukavaan majoitukseen.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoaako Immodan asuntoja yksityisille?

Pääsääntöisesti emme tarjoa asuntoja yksityisille, mutta jos kyseessä on pitkäkestoinen majoitus, voimme tarjota palveluita myös yksityishenkilöille.

Miten nopeasti pääsen asuntoon?

Normaalisti prosessi kestää 1-2 viikkoa hyväksytystä tarjouksesta. Joissakin poikkeavissa tilanteissa olemme saaneet myös asunnon järjestettyä saman päivän aikana, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan miten nopeasti saamme asunnon järjestettyä.

Tarjoatteko siivouspalveluja asuntoon?

Tarjoamme kattavan valikoiman lisäpalveluja, joihin kuuluu myös siivouspalvelut. Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää. Voit myös tutustua lisäpalveluihimme täältä.

Miten nopeasti saan tarjouksen?

Tavoitteenamme on vastata yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 24 tunnin kuluessa.

Mitä asunto maksaa?

Asunnon vuokrahinta määräytyy sen mukaan, miten pitkä sopimus on. Mitä pidempi sopimus on, sen edullisempaa kuukausihintaa pystymme tarjoamaan. Kuukausihinta sisältää kaikki kulut, kuten vesi ja sähkö.

Voinko irtisanoa asunnon kesken sopimuskauden?

Tiedämme, että tilanteet saattavat muuttua äkillisesti ja aina niihin ei voi itse vaikuttaa. Olemme aina asiakkaan puolella ja olemme aina valmiita neuvottelemaan, muutosten tai esteiden sattuessa.

Oletko valmis varaamaan majoituksen, tai onko sinulla muuta kysyttävää?

Tavoitteenamme on tarjota juuri sinun tarpeisiisi sopivaa projektimajoitusta. Jos haluat kuulla tarjouksen, tehdä varauksen, tai jos sinulla on muuta kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä.
Nopea tarjous
24h sisällä
Vihreä etiketti