Kalustetut asunnot kaupungissa Järvenpää yrityksille projektimajoitukseen.

Tarjoamme viihtyisiä asuntoja keskeisellä sijainnilla. Kaikki asuntomme ovat täysin kalustettuja, sekä voit räätälöidä majoituksen juuri sinun tarpeidesi mukaan. Ongelman sattuessa, tai kysymysten ilmaantuessa olemme tavoitettavissa 24 tuntia vuorokaudessa.
24/7 Asiakaspalvelu
Jokainen asuntomme on kalustettu modernilla ja tyylikkäällä tavalla, jotta tuntisit olevasi kotonasi.

1-3 makuuhuonetta

Matkustitpa yksin tai osana isompaa tiimiä, meiltä löytyy tarpeisiisi sopiva majoitus.

1-6 hengelle

Tutustu ja räätälöi itsellesi sopiva majoituspaketti 1-6 hengen tarpeisiin.

Koti poissa kotoa

Kaikki asunnot on kalustettu tyylikkäästi ja kodikkaasti.

Nopea internet

Jokaiseen asuntoon kuuluu tehokas ja nopea internetyhteys.

Ilmainen pysäköinti

Nauti vaivattomuudesta ja helppoudesta ilmaisen pysäköinnin avulla majoituksesi aikana.

Self Check-in

Sisäänkirjautuminen hoituu helposti ja joustavasti itsepalvelu sisäänkirjautumisen ansioista.

Miksi valita meidät

Meille on tärkeää palvella jokainen asiakkaamme yksityiskohtaisesti ja tarjota parempia majoitusvaihtoehtoja. Haluamme tarjota hotellitason projektimajoitusta sinun tarpeidesi mukaan, mutta myös kustannustehokkaasti. Tarjoamme lukuisia lisäpalveluita, joilla voimme räätälöidä majoituksen vastaamaan juuri sinun tarpeisiisi. Jos sopivaa lisäpalvelua ei löydy, ota yhteyttä, niin lupaamme yrittää järjestää sen! Olemme myös aina puhelimen päässä, valmiita vastaamaan kysymyksiisi.
Viihdepaketti
Paranneltu Business-paketti
Mukavuuspaketti
Kotikeittiöpaketti
Lentokenttäkuljetukset
Auton vuokraus
Viikottainen siivous
4G rajaton SIM-kortti
Henkilökohtainen kuljettaja
Rentoutumispaketti
Lue lisää
Nainen nauttii mukavasta paketistaan

Miten kaikki toimii

Nopeaa, turvallista ja luotettavaa.
Mies valitsee palveluita
01.
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä, lomakkeella, sähköpostilla, tai soittamalla. Kerro yksityiskohtaisesti projektimajoituksen tarpeet meille, niin pyrimme toteuttamaan kaikki.
Asunnot kaikilla eduilla
02.
Saat tarjouksen
Laadimme sinulle nopeasti tarjouksen, aina 24h sisällä yhteydenotosta. Tarjous ei vielä sido sinua mihinkään.
Man chooses a package of services
03.
Sovitaan muuttopäivä
Kun tarjous on hyväksytty, käymme läpi kanssasi tarvittavat yksityiskohdat ja sovitaan muuttopäivä. Muutto onnistuu vaivattomasti itsepalvelu sisäänkirjautumisen avulla. Lisäksi olemme aina puhelimen päässä, jos sinulla herää kysyttävää.

Projektimajoitus

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä sinun tarpeisiisi räätälöity tarjous lyhyemmälle, tai pidemmälle majoitukselle.
Alennukset jopa
70%
pitkäkestoisista majoituksista

Basic-paketti

300€
Starting from /
per day
Basic-pakettimme on ihanteellinen yksin majoittuville, tarjoten studiokokoisen asunnon loistavalla sijainnilla ja erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Tämä viihtyisä asunto on varustettu kaikella tarvittavalla pitkiä oleskeluja varten, sisältäen täysin varustellun keittiön. Asumismukavuutta lisäävät varusteet, kuten TV ja internet, takaavat miellyttävän asumiskokemuksen.
kyllä
Keittiö
kyllä
Internet
kyllä
TV

Comfort-paketti

500€
Starting from /
per day
Comfort-pakettimme sisältää avaran kahden huoneen asunnon, jossa mahtuu majoittumaan kaksi ihmistä tarpeen tullen. Asuntoon kuuluu erillinen olohuone, jossa on keittiöalue, sekä oma makuuhuone, mikä tarjoaa runsaasti tilaa sekä rentoutumiseen että yksityisyyteen. Tämä paketti on ihanteellinen yhdistelmä luksusta ja käytännöllisyyttä, ja se on suunnattu niille, jotka arvostavat korkeatasoista asumista
kyllä
Keittiö
kyllä
Internet
kyllä
TV
kyllä
Viikottainen siivous ja lakanoiden vaihto

Business-paketti

700€
Starting from /
per day
Business-pakettimme on erityisesti suunniteltu liikematkailijoille ja sisältää tilavan kaksion, johon kuuluu suuri olohuone sekä erillinen, hyvin varusteltu työtila. Työtilassa on tehokas internet-yhteys, ergonominen työtuoli, työpöytä ja optimaalinen valaistus, jotka kaikki on suunniteltu vastaamaan ammattilaisten vaatimuksiin mukavasta ja tehokkaasta työympäristöstä.
kyllä
Keittiö
kyllä
Internet
kyllä
TV
kyllä
Viikottainen siivous ja lakanoiden vaihto
kyllä
Pöytä ja toimistotuoli
Järvenpää

Järvenpää: Inspiroivaa majoitusta kulttuurin keskiössä

Järvenpäässä tarjoamme inspiroivaa majoitusta, joka sijaitsee lähellä kaupungin kulttuurikohteita, kuten Ainola - Jean Sibeliuksen koti. Majoituskohteemme Järvenpäässä on suunniteltu tukemaan luovaa työskentelyä ja tarjoamaan rentouttavan ympäristön liikematkailijoille, jotka arvostavat kulttuuria ja historiaa osana majoituskokemusta.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoaako Immodan asuntoja yksityisille?

Pääsääntöisesti emme tarjoa asuntoja yksityisille, mutta jos kyseessä on pitkäkestoinen majoitus, voimme tarjota palveluita myös yksityishenkilöille.

Miten nopeasti pääsen asuntoon?

Normaalisti prosessi kestää 1-2 viikkoa hyväksytystä tarjouksesta. Joissakin poikkeavissa tilanteissa olemme saaneet myös asunnon järjestettyä saman päivän aikana, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan miten nopeasti saamme asunnon järjestettyä.

Tarjoatteko siivouspalveluja asuntoon?

Tarjoamme kattavan valikoiman lisäpalveluja, joihin kuuluu myös siivouspalvelut. Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää. Voit myös tutustua lisäpalveluihimme täältä.

Miten nopeasti saan tarjouksen?

Tavoitteenamme on vastata yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 24 tunnin kuluessa.

Mitä asunto maksaa?

Asunnon vuokrahinta määräytyy sen mukaan, miten pitkä sopimus on. Mitä pidempi sopimus on, sen edullisempaa kuukausihintaa pystymme tarjoamaan. Kuukausihinta sisältää kaikki kulut, kuten vesi ja sähkö.

Voinko irtisanoa asunnon kesken sopimuskauden?

Tiedämme, että tilanteet saattavat muuttua äkillisesti ja aina niihin ei voi itse vaikuttaa. Olemme aina asiakkaan puolella ja olemme aina valmiita neuvottelemaan, muutosten tai esteiden sattuessa.

Oletko valmis varaamaan majoituksen, tai onko sinulla muuta kysyttävää?

Tavoitteenamme on tarjota juuri sinun tarpeisiisi sopivaa projektimajoitusta. Jos haluat kuulla tarjouksen, tehdä varauksen, tai jos sinulla on muuta kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä.
Nopea tarjous
24h sisällä
Vihreä etiketti