Immodanin päiväkirja: pitkä matka Ivaloon

Viimeisin projektimme vei meidät pitkälle matkalle Helsingistä Ivaloon kalustamaan Rajavartiolaitoksen työntekijöiden asuntoja. Tässä on tarinamme tästä unohtumattomasta matkasta.
Immodanin päiväkirja
19.6.2024

Immodan tarjoaa kalustettuja asuntoja yrityksille ja projektimajoitusta työntekijöille.

Viimeisin projektimme vei meidät pitkälle matkalle Helsingistä Ivaloon kalustamaan Rajavartiolaitoksen työntekijöiden asuntoja. Tässä on tarinamme tästä unohtumattomasta matkasta.

Matkan alku

Kaikki alkoi Helsingistä, missä valmistelimme pakettiautomme ja lastasimme sen täyteen huonekaluja. Matkamme alkoi maanantai-aamuna, heti puolenyön jälkeen. Kaksi tiimimme jäsentä aloitti pitkän ajomatkan kohti Lappia. Matkan pituudesta ja vaativuudesta huolimatta tunnelma pysyi korkealla.

Pitkä tie pohjoiseen

Ensimmäinen pysähdyspaikkamme oli Rovaniemi, jossa täydensimme varustusta ja hankimme nettiliittymät kalustettaviin asuntoihin. Meillä oli kaksi kohdetta: yksi Sodankylässä ja toinen Ivalossa. Sodankylässä tapasimme asiakkaan, jonka kanssa vaihdoimme kuulumisia ja jatkoimme matkaa Ivaloon.

Kalustaminen

Ivalossa kalustaminen sujui suunnitellusti. Jokaisen asunnon kalustaminen vei alle tunnin, sillä olimme valmistelleet kaiken huolellisesti etukäteen. Petasimme sängyt ja jätimme asuntoon pientä purtavaa uusille asukkaille, jotta heidän olisi helpompi asettua taloksi.

Asiakkaan ilo

Asiakkaamme olivat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen, mikä teki pitkistä työpäivistä palkitsevia. Vaikka olimmekin väsyneitä pitkän ajomatkan jälkeen, oli hienoa nähdä työn tulokset ja asiakkaiden ilo. Lisäksi arktinen yö, jossa puolenyön aikaan oli lähes yhtä valoisaa kuin päivällä, oli uskomaton kokemus – todellinen elämys.

Paluu Helsinkiä kohti

Kalustamisen jälkeen suuntasimme takaisin Rovaniemelle, jossa veimme muutamia tavaroita varastoomme ja yövyimme Airbnb-asunnossa. Seuraavana päivänä jätimme pakettiauton Rovaniemelle ja lensimme takaisin Helsinkiin. Tämä helpotti huomattavasti pitkän ajomatkan jälkeen ja antoi meille mahdollisuuden rentoutua.

Ensikosketus Lappiin

Matka oli meille erityinen, sillä kumpikaan tiimimme jäsenistä ei ollut aiemmin käynyt Lapissa. Porojen näkeminen läheltä oli hauska kokemus ja teki meihin suuren vaikutuksen. Tulemme jatkossa tekemään lisää projekteja pohjoisessa, sillä seuraava keikkamme onkin Sallassa.

Loppusanat

Immodan tarjoaa kalustettuja asuntoja yrityksille ja projektimajoitusta työntekijöille kaikkialla Suomessa. Tämä matka Helsingistä Ivaloon oli meille ikimuistoinen ja olemme ylpeitä siitä, että saimme olla osa tätä projektia.

Jos etsit luotettavaa ja joustavaa majoitusratkaisua työntekijöillesi, olemme täällä auttamassa. Seuraa matkaamme ja projektejamme blogissamme sekä sosiaalisen median kanavissamme. Näytämme siellä lisää kuvia ja videoita tästä ja tulevista seikkailuistamme!

Immodan – Teemme kodista kodin, missä ikinä oletkin.

Oletko valmis varaamaan majoituksen, tai onko sinulla muuta kysyttävää?

Tavoitteenamme on tarjota juuri sinun tarpeisiisi sopivaa projektimajoitusta. Jos haluat kuulla tarjouksen, tehdä varauksen, tai jos sinulla on muuta kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä.
Nopea tarjous
24h sisällä
Vihreä etiketti